El Terrassa FC tanca la pretemporada golejant l’Escaldes

Va derrotar per 4 gols a 0 l’Atlètic Club Escaldes andorrà i diumenge a les 19 hores disputarà la final de la fase autonòmica de la Copa Federació davant del CF Badalona. amb entrada gratuïta

David Jiménez i Adri Lledó van anotar un gol cadascun a Les Fonts / TERRASSA FC

En el seu darrer compromís amistós de la pretemporada, el Terrassa FC va derrotar dimecres al vespre per 4 gols a 0 l’Atlètic Club Escaldes, un rival de la Primera Divisió andorrana. El partit es va disputar al camp Artur Travesa de Les Fonts, ja que el municipal de Ca n’Anglada no estava disponible. Després de caure per 2 a 4 al camp del Tona en una mala segona meitat, els futbolistes que prepara Jordi López van oferir una imatge molt millor i van acabar golejant el seu rival en aquest darrer compromís de la pretemporada.

Les hostilitats van arribar ben aviat. El davanter canari Aythami va ser l’encarregat d’obrir el marcador al minut 9 després de robar una pilota a la defensa andorrana. Passat el primer quart d’hora, el porter Marcos Pérez va evitar l’empat en desviar una bona rematada dels visitants. Al minut 24, el sempre incisiu David Jiménez va poder ampliar l’avantatge. El 2 a 0, però, no va arribar fins al minut 35, quan Adri Lledó, ja completament recuperat del seu cop al cap, va signar el 2 a 0.

A la segona meitat van arribar dos gols més. El grec Lampsias va substituïr Marcos Ordóñez. Al minut 54, Aythami va disposar d’una altra oportunitat molt clara. I al 61, David Jiménez va anotar el tercer gol terrassista després d’una bona rematada. L’encarregat de tancar la golejada en el darrer amistós de la pretemporada va ser el gre Nick Spartalis, que va establir el 4 a 0 definitiu al minut 79.

La tornada de Diego i Carlos

L’aspecte més positiu del matx va ser el retorn als terrenys de joc dels dos futbolistes que es van lesionar al genoll la temporada passada: el lateral dret Diego Garzón i el davanter Carlos Martínez. Adrià González, el davanter terrassenc de 18 anys que acaba d’arribar cedit per part del RCD Mallorca (club que l’ha fitxat del CE Sabadell per les quatre properes temporades) va entrenar-se dimecres amb els seus companys, tot i que no va participar en el partit. El seu nou entrenador parlava així d’ell: “És un nano rebel, que vé amb molta força i té moltes ganes de créixer. Ens aportarà més nivell”.

Després de les crítiques rebudes després del partit amb el Tona, el tècnic Jordi López va comentar: “No ens hem de fixar tant en els resultats sinó en l’evolució de l’equip. Hem retrobat sensacions. El retorn de Diego i Carlos és l’aspecte més positiu del partit. Són dos jugadors molt importants per a nosaltres”.