Esports

Oriol Rifà, vuitè a l’Europeu de gimnàstica artística de Munich

Va competir en anelles, paral·leles i barra en aquest Europeu

El terrassenc Oriol Rifà, en l'exercici de barra

El gimnasta egarenc Oriol Rifà ha competit aquesta setmana en el Campionat d’Europa de gimnàstica artística masculina que s’han celebrat a la ciutat alemanya de Munich com a integrant la selecció espanyola júnior. Va tenir una actuació molt completa. Aquest ha estat el repte més important que ha afrontat Rifà en la seva brillant trajectòria, culminant una temporada en que ha tingut una progressió ascendent i ha passat a formar part de forma regular de la selecció espanyola.

Els integrants de la selecció espanyola júnior de gimnàstica artística

L’equip espanyol júnior s’ha presentat a la competició amb una formació potent. Rifà ha competit en tres aparells: anelles, paral·leles i barra, en els quals ha tingut una actuació molt sòlida, sense errades. L’equip integrat per Daniel Carrión, Unai Baigorri, Pablo Ruiz i Alvaro Giráldez juntament amb Rifà, ha obtingut la vuitena posició final. A nivell individual ha destacat la segona posició individual de Carrión i una medalla de bronze del mateix gimnasta en paral·leles.

Rifà ha tingut una gran progressió, situant-se entre l’elit de la gimnàstica estatal, i afronta a partir de setembre el repte de consolidar-se en el màxim nivell preparant el seu salt a la categoria sènior, l’any vinent.

To Top