Esports

Vuitena plaça d’Evelyn Gómez Sosa a l’Europeu sub-15 d’halterofília

L’aixecadora egarenca va ser la participant més jove de la seva categoria

La jove Evelyn Gómez Sosa en plena actuació a l'Europeu

L’aixecadora egarenca del Club Halterofília Matadepera, Evelyn Gómez Sosa, va participar amb la selecció femenina sub-15 d’aquest esport a la localitat polonesa de Raszyn, obtenint una meritòria sisena posició a la modalitat d’arrencada i una vuitena plaça a la prova de dos temps. En el total olímpic, Gómez Sosa va finalitzar vuitena en la suma del total olímpic.

La jove aixecadora del club matadeperenc, amb dotze anys i a dos mesos de fer els tretze, era la participant més jove de la seva categoria, amb la resta de companyes de la selecció, va estar concentrada unes tres setmanes al CAR de Sierra Nevada, on va poder dur a terme la seva preparació amb el seu entrenador i pare, Óscar Gómez. Ja a terres poloneses, Gómez Sosa va lluitar per les medalles al Centrum Sportu de Raszyn i d’haver superat l’intent dels 63 quilos en arrancada (va arribar als 58 quilos), hauria optat a pujar al podi.

En la modalitat de dos temps, va aconseguir aixecar els 71 quilos, però no va poder superar la següent marca. En total, entre les dues disciplines, va sumar 129 quilos, i va finalitzar la seva participació amb la vuitena posició. Era la primera aparició de la jove aixecadora egarenca en una competició de caràcter continental i va mostrar una bona feina que li ha permès sumar experiència de cara al futur.

To Top