Esports

El San Cristóbal incorpora el porter Álvaro García “Varo”

Es tracta de l’onzena incorporació del conjunt parroquial

Álvaro García “Varo” ja s’ha desvinculat del Costa Brava

Ahir es va concretar un nou reforç per a la porteria del San Cristóbal. Es tracta d’Álvaro García “Varo”, un porter de 23 anys que aportarà competència i seguretat al conjunt que entrena Oliver Ballabriga. Es tracta d’un futbolista amb experiència tant a Primera com a Tercera Federació. Ha jugat a equips com la UE Costa Brava i l’EC Granollers.

Álvaro García ja va iniciar la pretemporada amb el conjunt parroquial, però fins ahir no es va prendre de manera oficial la determinació que fos jugador de la primera plantilla de l’entitat. El futbolista estava pendent de rescindir el seu contracte amb el Costa Brava, el seu darrer equip. El nou porter del San Cristóbal ha militat, tot i la seva joventut, en equips com el Laredo.

El San Cristóbal ha fet ja 11 fitxatges de cara a la temporada 2022-2023. Abans del porter Álvaro García va arribar el davanter Ricard Fernández “Cucu”, procedent de l’Andratx. Ballabriga ha introduït canvis a totes les línies i ha mantingut un nucli de nou futbolistes del darrer any, com per exemple Óscar Sierra, Ricki Calamardo, Max Llovera, Mario Cantí, Ion Vázquez o Daviod Toro.
De fora han arribat futbolistes amb recorregut, com Yeray Sabariego o Kevin Alarcón, que ha tornat a Ca n’Anglada després de jugar a Terrassa i Cerdanyola.

To Top