Esports

Vuit podis del Gimnàstic Terrassa en el Campionat d’Espanya

El club egarenc va rendir a un gran nivell en totes les categories

L'equip de nivell 5 es va proclamar subcampió d'Espanya

El Club Gimnàstic Terrassa ha obtingut vuit medalles en el Campionat d’Espanya de gimnàstica que s’ha disputat a Pamplona. Els representants egarencs han sumat dos podis per equips i sis en l’apartat individual.

Cal destacar l’actuació del club egarenc en les categories via olímpica dels nivells 4 i 5. Les gimnastes de nivell 5 van signar una actuació extraordinària, obtenint el subcampionat estatal per equips. Noa Granados, Noa Muniesa, Victoria Valeros, Laura Garcia i Abril Puig es van classificar en la segona posició competint totes a gran nivell. Cal destacar Noa Granados, que es va proclamar campiona d’Espanya d’assimètriques i va finalitzar en la sisena posició en la classificació individual. Noa Muniesa va ser novena en la general, Victoria Valeros va finalitzar dotzena, Laura Garcia, tretzena i Abril Puig 39ena. L’equip va estar especialment brillant en assimètriques, aparell en que Muniesa va ser cinquena, Valeros sisena i Garcia setena.

En nivell 4, el Gimnàstic Terrassa també va aconseguir el sostscampionat d’Espanya. L’equip el va liderar Claudia Boada, subcampiona d’Espanya individual de la categoria i medalla de plata en barra i terra. La van acompanyar Aina Ambrosio, 29ena classificada, Lucia González, 32ena, Júlia Camps, 36ena i Alexia Aparicio, 59ena. Boada es va quedar només a dues centèsimes de ser campiona d’Espanya.

Cal destacar també les actuacions en nivell 1, amb Sofia Boada, sotscampiona d’Espanya de salt i setena classificada general. En aquesta categoria, Xiana López va ser 32ena en la general.

En la categoria absoluta, nivell 10, Claudia Villalba i Clara Navarro, després d’una temporada molt carregada de competicions i gairebé sense descans des del mes de març, van fer una bona actuació tot i que sense pujar al podi. Villalba va finalitzar en la quarta posició de la general, mentre que Navarro va ser desena.

En categoria masculina va destacar l’actuació d’Oriol Rifa, medalla de bronze en paral·leles, tot i que una mica per sota de les seves expectatives, finalitzant desè classificat en la general.

Vuit podis del Gimnàstic Terrassa en el Campionat d’Espanya
To Top