Esports

San Lorenzo i CN Terrassa debutaran a casa

La lliga de Segona Catalana començarà el 18 de setembre

El San Lorenzo ha pujat aquesta temporada

La Federació Catalana de Futbol ha fet públics els calendaris de la competició de Segona Catalana de la pròxima temporada. Els dos equips terrassencs, CN Terrassa i San Lorenzo, competiran en el subgrup 4B. La lliga començarà el 18 de setembre i la primera fase acabarà el 12 de març.

El San Lorenzo, que debuta a la categoria després del seu ascens, obrirà la lliga al seu camp contra l’Olímpic Can Fatjó. Per la seva banda, el CN Terrassa també jugarà el seu primer partit com a local, rebent la visita del Tibidabo Torre Romeu. El primer desplaçament dels dos equips locals serà al camp del Sabadell Nord pel que respecta al San Lorenzo i el del Cerdanyola “B” pel CN Terrassa. El derbi egarenc es disputarà a la sisena jornada, el dia 23 d’octubre al camp del CN Terrassa. A la segona volta, els equips locals s’enfrontaran a la dissetena jornada el 29 de gener a Sant Llorenç.

El CN Terrassa tancarà aquesta primera fase davant els seus aficionats contra el Sant Juan At. Montcada. El San Lorenzo jugarà a casa, contra el CD Montcada.

El calendari complet, aquí

San Lorenzo i CN Terrassa debutaran a casa
To Top