Esports

Un terrassenc puja a Primera amb el Girona

Néstor Salmerón és el preparador físic del conjunt gironí

El Girona FC ha pujat a la Primera Divisió de futbol aquest diumenge, després de derrotar el Tenerife per 1 a 3 en el partit de tornada de la final del “play-off” d’ascens. En l’anada, el partit va finalitzar amb empat a zero. En l’èxit del conjunt gironí cal destacar la presència i el paper d’un tècnic terrassenc, Néstor Salmerón preparador físic del conjunt gironí.

Néstor Salmerón havia treballat en els equips formatius del Jabac abans de marxar fa uns anys al Girona per exercir com a preparador físic del primer equip. També a la secretaria tècnica del Girona treballa des de fa alguns anys l’exjugador del Terrassa Ivan Hammouch. I en el departament tècnic un altre ex del Terrassa com Juan Carlos Moreno.

Ara caldrà veure quines conseqüències tindrà l’ascens del Girona en un equip egarenc com el San Cristóbal, ja que algunes decisions de futur estaven pendents del “play-off” encara que afectin fonamentalment al filial. I és que el Girona ha mostrat el seu interès en incorporar al porter del San Cristóbal Carles Segura i al preparador físic del primer equip, Víctor Claris. Aquest ascens pot acostar als dos al club gironí per treballar en el filial.

Un terrassenc puja a Primera amb el Girona
To Top