Esports

Carlos García Cuenca i Litus Ullés segueixen al CD Terrassa

El club de Les Pedritxes ha tancat ja el seu organigrama tècnic per a la temporada 2022-2023

L'equip masculí del CD Terrassa torna a la màxima categoria

L’estructura de la secció de hockey del CD Terrassa no patirà excessives modificacions de cara a l’exercici 2022-2023. El primer equip masculí, que torna a la Divisió d’Honor, seguirà tenint com a entrenador Carlos García Cuenca, que exercirà també de director tècnic de la línia masculina del club. Bernardino Herrera i Jordi Fitó continuaran formant part de l'”staff” del primer equip masculí.

Pel que fa al conjunt de la Divisió d’Honor femenina, Litus Ullés serà el primer entrenador (ja ho va ser fins l’estiu del 2021) i també el director tècnic de la línia femenina. Estela García serà la segona entrenadora i també la coordinadora de la línia femenina.

Per liderar l’equip femení de Divisió d’Honor “B”, s’incorpora al club Santi Castelli, que arriba procedent del Línia 22. L’exjugadora Marta Bosque passa a ser la segona entrenadora del segon equip femení.

Marcos Tubio seguirà com a director de l’escola de hockey de l’entitat de Les Pedritxes, mentre que Jordi Fitó continuarà sent el responsable de la secretaria tècnica i entrenador d’equips de l’escola.

To Top