Esports

Anna Serra, segona de la Marnaton de Begur

La nedadora del CN Terrassa va prendre part a la prova de 7 quilòmetres en aigües obertes

Anna Serra, al mig, es va classificar segona a la prova celebrada a Begur

La nedadora del CN Terrassa Anna Serra va assolir una meritòria segona posició en la Marnaton eDreams Begur de natació en aigües obertes que va celebrar-se diumenge passat. La Copa Marnaton consta d’un total de sis proves, de les quals se n’han disputat tres, a Formentera el 7 de maig, a Barcelona el 21 de maig i a la ciutat del Baix Empordà. Completen el calendari Sant Feliu de Guíxols (2 de juliol), Cadaqués (17 de setembre) i Eivissa (15 d’octubre).

Serra va ser segona en la prova de 7 quilòmetres amb un temps d’1.30’30”, només per darrere de Mireia Gómez, guanyadora amb 1.30’29”. El tercer lloc va correspondre a Minerva Pujol, amb una marca d’1.30’37”.

Tres representants més

 El club va comptar amb tres representants més en aquesta prova. Sònia Rojas va ser quarta de la general en la cursa de 7 quilòmetres amb 1.37’26”, marca que li va proporcionar la victòria de la seva categoria. Al seu torn, Paula López va ser 14a de la general i tercera de la seva categoria en la prova de 3,5 quilòmetres amb un temps de 52’44”, mentre que Andrea Canal va classificar-se vuitena de la general i tercera de la seva categoria en la prova d’1,5 quilòmetres amb un registre de 23’47”.

To Top