Esports

La capitana de l’Atlètic Cristina Escudé deixa el hockey

La portera Jess Buchanan marxa després de dues temporades

Cristina Escudé, diumenge passat a Can Salas

La capitana de l’Atlètic Terrassa, Cristina Escudé, ha pres la determinació d’abandonar la pràctica activa del hockey als 26 anys. Escudé portava 10 temporades al primer equip de l’entitat de Can Salas. El club li va retre un homenatge  diumenge en el darrer partit de lliga, que es va disputar al camp Josep Marquès davant de la Real Sociedad.

Ha marxat també la portera Jess Buchanan, que ha defensat les dues darreres temporades la porteria del conjunt de Can Salas. Va arribar procedent del Clydesdale.

El tècnic Jordi Flo va viure també l’adéu, ja que deixa el club després de tres anys com a tècnic de la primera plantilla femenina i vuit en la línia femenina de l’entitat. El seu fins ara segon, Jordi Carrera, ha agafat les regnes de l’equip.

L’Atlètic s’ha proclamat campió de lliga després d’haver guanyat 21 partits i haver-ne empatat només un.Ha totalitzat 64 punts, 20 més que el Club de Campo. L’acompanyarà a la Divisió d’Honor el Tenis de Santander, mentre que el Pozuelo disputarà la promoció d’ascens contra el FC Barcelona els dies 29 de maig, 4 i 5 de juny, al millor de tres partits.

To Top