L’Handbol Terrassa cau 40-28 a la pista del líder, La Roca

Magí Serra s’acomiadarà de l’equip dissabte davant del Banyoles a Can Jofresa

Cristian Malmagro, màxim anotador del partit amb 7 gols, en una acció ofensiva davant l'Handbol La Roca

Un Handbol Terrassa que va assolir la setmana passada la permanència a la Primera Divisió Nacional va caure per 12 gols de diferència (40-28) a la pista del líder, el BM La Roca. En el penúltim partit de Magí Serra a la banqueta del conjunt terrassenc, l’equip va caure de manera contundent davant del conjunt del Vallès Oriental, que ha guanyat 25 dels 29 partits que ha disputat i té l’ascens assegurat.

Aquesta dinovena derrota en 29 partits de l’Handbol Terrassa el manté en l’antepenúltima posició amb 19 punts, a cinc de distància del Palautordera, que ha perdut ja la categoria, igual que l’Handbol Sabadell.

L’equip de La Roca del Vallès va anar sempre per darrere en el marcador. Al minut 5 perdia per 6 a 2, un desavantatge que va créixer fins als vuit gols al minut 25 (19-11). Al descans, els de La Roca manaven per 24 a 13 davant d’un Handbol Terrassa que no trobava la manera de frenar la sagnia ofensiva dels visitants. La dinàmica de la segona meitat va ser la mateixa. La diferència entre els dos equips es va estabilitzar en els deu gols. Els de Magí Serra van acabar perdent de 12 (40-28).

L’equip terrassenc s’acomiadarà de la temporada dissabte rebent a les 19 hores el novè classificat, l’Handbol Banyoles, al pavelló municipal de Can Jofresa.