Esports

La Solheim Cup arriba a Terrassa

El RCG El Prat rep el trofeu d’aquesta important competició femenina que es disputarà l’any vinent a Màlaga

Esportistes professionals han participat en un clínic al RCG El Prat de Terrassa

Les instal·lacions del Real Club de Golf El Prat a Terrassa han acollit aquest dilluns l’acte de rebuda de la Solheim Cup, el torneig de golf femení més important del món que es disputarà a Finca Cortesín (Màlaga) del 18 al 24 de setembre de 2023. El club egarenc és el primer a Catalunya que rep aquesta copa en el seu recorregut que finalitzarà a Màlaga després de passar per les diferents comunitats autònomes. Per a difondre la Solheim Cup, s’ha creat la figura de l’ambaixadora (un total de 110 a Espanya) amb l’objectiu de promoure la competició entre els aficionats al golf i la població en general fins a la celebració del torneig. L’ambaixadora al Real Club de Golf El Prat és Nuria Araquistain.

L’acte celebrat a Terrassa s’ha iniciat amb l’arribada del preuat trofeu, que ha passat de mà en mà d’un grup de jugadores i sòcies del club fins a arribar al punt de recepció. A la jornada també s’ha fet un clínic de golf en el qual han participat diferents noms propis destacats de l’esport català i espanyol, com els exfutbolistes de l’Espanyol Joan Capdevila i Joan Verdú, els jugadors terrassencs de hockey David Alegre i Pau Quemada, l’olímpic en skeleton Ander Mirambell, la nedadora de sincronitzada Irina Rodríguez i la jugadora de bàsquet Ainhoa López.

“Pel nostre club és un orgull rebre aquesta copa i ser ambaixadors en el seu recorregut”, ha dit el president del RCG El Prat, Pancho Schoröder. “Estem parlant del torneig per excel·lència del golf femení.” Alejandro Andreu, president de la Federació Catalana, ha expressat el seu desig que en el futur la Solheim Cup es pugui disputar a Terrassa. “Que aquesta competició serveixi per difondre el golf femení”, va explicar.

Núria Araquistain, ambaixadora del torneig al RCG El Prat, ha qualificat d’excepcional l’arribada del trofeu a Terrassa. “És una molt bona ocasió per difondre aquest esdeveniment tan important”, ha dit al respecte.

La Solheim Cup és una competició de primer ordre en la qual els protagonistes són Europa i els Estats Units. Aquest torneig mou masses per la seva popularitat i per l’ambient que genera. Fins al 15 de maig, el trofeu serà el protagonista de diferents activitats promogudes pel RCG El Prat per difondre aquesta important cita del golf femení..

La Solheim Cup arriba a Terrassa
To Top