Esports

El Club Egara vol aixecar un títol europeu a casa

Entre divendres i dilluns, les instal·lacions del Pla del Bon Aire acolliran l’Euro Hockey League Ranking Cup, un torneig que servirà per atorgar places EHL de cara a la temporada vinent. L’Egara debutarà demà a les 12 hores davant del Post austríac

El Club Egara debutarà demà al Pla del Bon Aire davant del Post austríac amb la intenció de passar ronda en el torneig / arnau alcalà

La segona competició europea de clubs se celebrarà entre divendres i dilluns a les instal·lacions del Club Egara al Pla del Bon Aire. Vuit equips prendran part en aquesta Euro Hockey League Ranking Cup de nova creació que servirà per a determinar quans equips de cada país prendran part la temporada vinent a la màxima competició europea. Es disputaran un total de 12 partits en quatre dies. La competició s’obrirà divendres a les 12 hores en el duel entre els amfitrions del Club Egara i el campió austríac, el Post SV. El guanyador d’aquest duel de quarts de final s’enfrontarà al vencedor del matx de les 14.15 hores entre els neerlandesos del Rotterdam i els irlandesos del Three Rock Rovers.

Ja a la tarda, a les 16.30 hores, el Mannheimer alemany, entrenat pel terrassenc Andreu Enrich, s’enfrontarà al Hampstead&Westminster anglès. El vencedor d’aquest duel disputarà la segona semifinal de diumenge contra el guanyador del duel entre l’Orange escocès i el Waterloo Ducks belga. Aquest darrer equip va guanyar l’Euro Hockey League de la temporada 2018-2019 en imposar-se per 4 a 0 el Rot Weiss Köln alemany a la fase final que es va disputar a Eindhoven.

Diumenge es disputaran les semifinals i dilluns a les 16.15 hores la gran final de la competició. El fet de jugar a casa i el potencial del conjunt que entrena Ramon Sala el converteixen en un dels favorits per aixecar dilluns el trofeu d’aquesta segona màxima competició europea que s’estrena.

Sobre el paper, el Post austríac sembla un rival assequible. La lliga austríaca està bastant per sota de l’espanyola, però Sala no es refia del rival. “No és senzill trobar informació d’aquest equip. En tenim controlats els jugadors més destacats, però no els coneixem massa. El factor camp ens ha d’ajudar”, assenyala el tècnic del Club Egara, que valora molt positivament l’esforç de la gent del Club Egara en l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

Amb ganes de començar

Després de la duresa del passat cap de setmana competitiu a la lliga, amb jornada doble, el conjunt del Pla del Bon Aire està amb moltes ganes de disputar aquesta competició europea. L’equip vol desconnectar de la lliga, gaudir de la competició i, si pot ser, aixecar el títol. “Jugant a casa, la gent està amb moltes més ganes. Arribem a aquesta EHL Cup en un bon moment de joc i hem d’aprofitar-ho. El passat cap de setmana va ser dur, però estic convençut que divendres els jugadors sortiran com avions”.

I és que cal superar la ronda de quarts de final per jugar diumenge a les 12 hores la semifinal contra el Rotterdam o el Three Rock Rovers. “Guanyant divendres ens col·loquem en una semifinal europea i això és una cosa que ens fa moltíssima il·lusió a tots”. Tothom al Pla del Bon Aire pensa ja a poder disputar dilluns la gran final i gaudir-la amb l’afició que de ben segur omplirà les graderies.

To Top