Victòries de l’Atlètic i del Club Egara a la lliga

L’Atlètic és a dos punts del líder i l’Egara continua quart

Jaume Torras, en una acció ofensiva davant del Jolaseta / Lluís Clotet

L’antepenúltima jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina ha deparat aquest diumenge dues importants victòries pels dos representants terrassencs. El Club Egara ha golejat per 6 a 0 a casa el Jolaseta, mentre que l’Atlètic s’ha imposat per 2 a 3 a Madrid davant del Club de Campo.

Quan queden dues jornades per tancar la fase regular, el Polo lidera la classificació amb 39 punts, per 37 de l’Atlètic. El Club de Campo és tercer amb 30 punts i l’Egara es manté quart amb 28 punts. Depèn d’ell mateix per jugar el “play-off”, ja que el Júnior té 26 punts i el Barça 25.

En el duel davant del Jolaseta, els de Ramon Sala s’han imposat sense problemes als de Getxo. Lluís Mercadé ha anotat un “hat-trick”. Han completat la golejada Nacho Prat, Martí Solet i Marc Recasens de penal.

A Madrid, l’Atlètic ha vençut per 2 a 3. Quim Malgosa ha obert el marcador al primer temps, però Diego Usoz i Ignacio Abajo han remuntat per part dels madrilenys. Roger Figa ha empatat al minut 49 i faltant dos minuts, Pol Cabré-Verdiell ha establert el 2 a 3 definitiu.