L’Atlètic goleja el Sardinero i l’Egara empata al camp del Polo

La derrota del Barça situa l’Egara quart amb un punt d’avantatge

Roc Oliva, celebrant el seu gol davant del Sardinero / Lluís Clotet

Aquest dissabte s’ha disputat la quinzena jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina de hockey amb resultats positius per als dos representants terrassencs. Mentre l’Atlètic ha golejat a casa el Sardinero per 7 a 2, el Club Egara ha empatat a un gol al camp d’un Polo que segueix líder amb 36 punts però té els de Can Salas segons amb 34 quan queden tres jornades per disputar.

Tot i l’empat del Club Egara en el duel més complicat que li quedava, els de Ramon Sala li han retallat un punt al FC Barcelona, que ha caigut per 3 a 2 a San Sebastián de los Reyes davant del Complutense. La sorpresa de la jornada l’ha donat el Júnior, que s’ha imposat per 2 a 4 a domicili al Club de Campo i és sisè a dos punts del Club Egara.

Pas endavant de l’Egara

L’Egara és ara quart en solitari amb 25 punts i tanca la zona de “play-off”. El Barça és cinquè amb un punt menys, 24.

En un duel molt equilibrat, Marc Recasens ha posat per davant en el marcador els de Ramon Sala al minut 34 de penal-córner, però al 43, en idèntica acció, els de Roger Pallarols han establert l’empat a un definitiu amb gol d’Iñaki Zaldúa.

Al Josep Marquès no hi ha hagut color. Tot i marcar al primer minut, el Sardinero ha arribat al descans perdent per 5 a 2 amb dianes de Pol Fité, Pau Cunill (2), Jordi Bonastre i Roc Oliva. A la represa, Pepe Cunill ha establert el 7 a 2 final amb sengles penals.

L’Atlètic és el màxim golejador de la lliga amb 50 dianes. Entre els germans Cunill i Quim Malgosa n’han fet 28.