Esports

GALA DE L’ESPORT. Xavi Fernández. Escola tennis adaptat Atlètic: “Va costar molt posar en marxa aquest projecte”

La Gala de l’Esport que es va celebrar al Teatre Principal va reunir esportistes, entitats i representats de diferents estaments per premiar els millors de l’any 2021. El certamen, organitzat per l’Ajuntament i Diari de Terrassa, va significar un èxit amb un nou format més modern i àgil. Alguns dels premiats van expressar els seus sentiments en veure reconeguts els seus mèrits.

Xavi Fernández, director de l’Escola de Tennis en Cadira de Rodes de l’Atlètic, va recollir la menció especial a la integració.

L’Escola de Tennis Adaptat del Vallès ATHC, un centre dedicat al foment i a la pràctica del tennis en cadira de rodes impulsat per Xavi Fernández des de l’any 2010 i que compta amb la col·laboració de l’Atlètic Terrassa, s’ha convertit en un centre referencial a Catalunya en aquesta modalitat esportiva. Vuit persones, amb diferents tipus de lesions o malalties, formen part d’aquesta escola. El centre acull esportistes de Terrassa i d’altres poblacions de la comarca. Xavi Fernández és el seu director i promotor. És el monitor dels components del grup, qui gestiona horaris i instal·lacions i qui vetlla per la pervivència d’una idea que s’ha anat consolidant en el temps, sense pretensions competitives ni premis esportius, amb l’únic propòsit d’oferir una oferta esportiva adaptada a les necessitats d’aquests esportistes.

To Top