Esports

El Club Egara li va guanyant la batalla al Barça

Després d’haver sumat només 3 punts en les 7 primeres jornades de lliga, l’equip ha guanyat tots els partits en les 7 següents. Queden 4 partits i és quart amb els mateixos 24 punts que el Barça, el seu gran rival

Terrassencs i barcelonins s’ho jugaran tot en els quatre partits restants / arnau alcalà

En només quatre partits, el Club Egara es jugarà la seva presència a la “final-four” pel títol de lliga que es disputarà els dies 7 i 8 de maig a les instal·lacions del Club de Campo Villa de Madrid. La pèssima primera volta del conjunt que prepara Ramon Sala l’ha obligat a guanyar-ho tot en la segona. Si en els primers set partits, l’Egara només va ser capaç de sumar tres punts, en els set últims n’ha acumulat 21. És a dir: els ha guanyat tots. Aquesta extraordinària ratxa del conjunt del Pla del Bon Aire l’ha permès situar-se en la quarta posició, la darrera de les que donen dret a disputar les semifinals pel títol enfrontant-se al campió de la fase regular, previsiblement un RC Polo a qui els egarencs visiten demà a les 12 hores.

En aquestes quatre finals, els de Ramon Sala hauran d’anar mirant de reüll un FC Barcelona que, al contrari, ha anat de més a menys en aquesta lliga. Amb el Júnior quatre punts per sota, Club Egara i FC Barcelona lluiten per ocupar aquesta desitjada quarta posició. A l’Egara ningú no vol ni imaginar-se que el seu primer equip no lluiti per la lliga que va guanyar fa dues temporades, precisament després de derrotar el Polo a la final.

Tots dos equips estan empatats a 24 punts i tenen el “goal-average” particular empatat. El Barça es va imposar per 3 a 0 al Pau Negre a la primera volta i l’Egara va guanyar per 5 a 2 al Pla del Bon Aire. En cas d’empat a punts, per tant, caldrà mirar l’”average” general, on els terrassencs manen per un gol de diferència (+5 per +4). Aquest cap de setmana hi ha doble jornada i els resultats d’ambdós conjunts poden deixar definida la quarta posició.

Sobre el paper, el calendari afavoreix els de Ramon Sala, que jugaran demà el seu partit més complicat, al camp del Polo. “Sempre és un partit interessant de jugar. Per a nosaltres serà una final més. Ens hem proposat treure tres punts de cadascun dels partits que queden”, assenyala Ramon Sala, tècnic d’un Club Egara que s’està mostrant intractable tant en el joc com en els resultats i ve de derrotar l’Atlètic, el Júnior i el mateix Barça de forma consecutiva.

Després de visitar el Polo, els tres partits finals de l’Egara són contra els tres últims classificats. Diumenge rebran el cuer, Jolaseta, mentre que el diumenge 24 tornarà a jugar a casa contra l’antepenúltim, el Tenis. Acabarà la lliga l’1 de maig a Santander davant d’un Sardinero que és penúltim.

Un calendari més complicat

El FC Barcelona que entrena el terrassenc Pol Garrido jugarà els tres propers partits a fora de casa i acabarà la lliga al Pau Negre. El seu calendari és, a priori, més complicat que el del Club Egara. Aquest cap de setmana jugarà els dos partits fora. Dissabte visitarà el Complutense i diumenge el Tenis. Les dues darreres jornades seran les més complicades per als blaugrana, que visitaran el Júnior i rebran a casa l’Atlètic en un duel que podria esdevenir decisiu. A banda dels punts que sumin, Egara i Barça necessitaran marcar el major nombre de gols possibles. Per si de cas.

To Top