Esports

GALA DE L’ESPORT. JORDI VALLS: “El waterpolo espanyol té el futur assegurat”

La Gala de l’Esport que es va celebrar al Teatre Principal va reunir esportistes, entitats i representats de diferents estaments per premiar els millors de l’any 2021. El certamen, organitzat per l’Ajuntament i Diari de Terrassa, va significar un èxit amb un nou format més modern i àgil. Alguns dels premiats van expressar els seus sentiments en veure reconeguts els seus mèrits.

El tècnic egarenc Jordi Valls treballa amb el present del waterpolo espanyol, com a ajudant del seleccionador, Micki Oca, i amb el futur, en la funció de seleccionador júnior. Per això pot afirmar, amb coneixement de causa, que el waterpolo espanyol pot continuar durant molts anys a l’elit mundial. Va ser escollit millor entrenador de l’any.

Valls va ser un dels components de la selecció que es va penjar la medalla de plata en els Jocs Olímpics de Tòquio, un dels moments més destacats de la història del waterpolo espanyol. Espanya només es va veure superada pels Estats Units a la gran final del torneig. A més, Jordi Valls va afegir un altre èxit internacional, en aquest cas com a seleccionador de l’equip femení júnior que es va proclamar campió del món. Espanya va dominar la competició, demostrant que el futur està assegurat de cara als pròxims anys.

To Top