Esports

L’Handbol Terrassa, virtualment salvat tot i perdre a Barcelona

Set punts separen l’Handbol Terrassa de les posicions de descens quan en queden 10 en joc

Javier Clemente va anotar dos gols al complex esportiu de la Verneda

Inesperada i inoportuna derrota de l’Handbol Terrassa a la pista d’un rival directe en la lluita per evitar el descens, el Sant Martí Adrianenc. Els egarencs van caure per 13 gols de diferència (35-22). Una victòria hauria deixat els de Magí Serra amb 19 punts, a sis del conjunt de la Verneda, però la derrota els manté amb 17, en la dotzena posició. Tot i haver encaixat la setzena derrota en 25 jornades, els terrassencs estan virtualment salvats. Palautordera i CA Sabadell són els dos últims classificats i perdrien en aquests moments la categoria. Els sabadellencs encara no han puntuat i ja han baixat, mentre que el Palautordera es troba a cinc punts del Sant Martí Adrianenc quan en queden només deu en joc. Els terrassencs no hauran de patir, ja que li treuen set punts al penúltim classificat.

El duel entre el Sant Martí Adrianenc i l’Handbol Terrassa el van dominar clarament els barcelonins. Cristian Serrano va avançar els de Magí Serra als 23 segons. A partir de llavors, el joc es va estabilitzar i el partit es va empatar a dos gols. Un parcial de 4 a 0 en quatre minuts va permetre els barcelonins obrir la primera escletxa al marcador (6-2 al minut 8). L’avantatge dels amfitrions es va mantenir fins als 9 gols de diferència amb els quals es va arribar al descans (17-8).

A la represa, la tònica va continuar essent la mateixa. Al minut 40, el conjunt del barri de la Verneda doblava el seu rival en el marcador (24-12). Els terrassencs no estaven gens encertats ni en atac ni en defensa i l’avantatge no es reduïa. Al final, van acabar perdent per un excessiu 35 a 22. Dissabte a les 17.45, l’Handbol Terrassa rebrà al pavelló de Can Jofresa el sisè classificat, el Sant Esteve de Palautordera. Un triomf li podria assegurar la permanència.

To Top