Esports

Les seleccions catalanes sub-16 de hockey, campiones d’Espanya

Els combinats catalans van guanyar tots els partits que van disputar en el torneig

Les dues seleccions catalanes, amb els trofeus de campions d'Espanya

Les dues seleccions catalanes sub-16 de hockey, amb una important participació terrassenca, s’han proclamat aquest cap de setmana campiones d’Espanya de la categoria. La competició s’ha disputat a Màlaga i Benalmádena i els combinats catalans han estat superiors a la resta de rivals, guanyant tots els partits que han disputat en el torneig.

Pel que fa a la selecció femenina, dirigida per Sílvia Bonastre, Catalunya va classificar-se en el primer lloc del grup “B” de la primera fase guanyant els quatre partits que va disputar. Va debutar amb un 14 a 0 contra Astúries, va superar després Andalusia per 3 a 2, va sumar una tercera victòria contra Galícia per 4 a 0 i va acabar amb un 3 a 1 amb Euskadi. A la semifinal, les catalanes van derrotar Cantàbria per 2 a 1 i a la gran final van guanyar per 6 a 3 Madrid.

L’equip va comptar amb vuit jugadores de clubs de Terrassa: Celia Milan, Júlia Amorós, Ariadna Alen i Elsa Piera, del Club Egara; Marta Alcaraz, del Línia 22; i Núria Giménez, Jordina Gutiérrez i Júlia Viñas, de l’Atlètic Terrassa. La terrassenca Marta Alcaraz va rebre el premi a la millor jugadora del campionat i a la màxima golejadora.

Pel que fa a la competició masculina, Catalunya també va exercir un clar domini. A la fase prèvia, va dominar el grup 4 guanyant els quatre partits disputats: 16 a 0 Canàries; 6-1 Andalusia; 8 a 0 Galícia; i 7 a 1 Madrid. En les semifinals, els catalans van superar 6 a 0 Astúries i a la final van golejar per 4 a 0 Euskadi.

El seleccionador, Oriol Freixa, va comptar amb 7 jugadors d’equips terrassencs: Biel Calonge i Diego Escolà, del CD Terrassa; Ton Morán i Sergi Alegre, del Club Egara; i Santi Martín, Quim Coral i Ignasi Gómez, de l’Atlètic Terrassa. Ignacio Pujol, del Júnior va rebre el premi al millor jugador i el seu company de club Albert Serrahima va ser el màxim golejador

Les seleccions catalanes sub-16 de hockey, campiones d’Espanya
To Top