Derrotes de CD Terrassa i Club Egara a la lliga femenina

Les de Les Pedritxes han perdut contra la Real Sociedad (3-0) i les del Pla del Bonaire amb el Júnior (2-1)

La jornada a la lliga femenina de hockey no ha estat favorable pels equips terrassencs. El CD Terrassa ha perdut per 3 a 0 al camp de la Real Sociedad i el Club Egara ha caigut a Sant Cugat davant el Júnior per 2 a 1.

El CD Terrassa ha mantingut l’empat a zero en el marcador durant 40 minuts. Però un gol de Maider Altuna ha trencat l’equilibri. En el minut 45, Julene Sánchez ha ampliat les distàncies i ha deixat el partit encarrilat per les basques. Un penal córner que ha transformat Laura Gárate, en el minut 60, ha decidit el marcador definitiu.

Per la seva banda, el Club Egara ha estat a punt de puntuar en el difícil compromís al camp del Júnior de Sant Cugat. Les del Pla del Bon Aire s’han avançat en el marcador en el minut 8, gràcies a un gol marcat per Berta Muñoz. Les egarenques s’han mantingut per davant fins al minut 48, quan Maria Gestí ha anotat el gol de l’empat. El partit ha estat molt equilibrat i un penal córner en el minut 63, anotat per Mariona Serrahima, ha acabat amb les esperances de l’Egara.