Espanya perd per la mínima a Alemanya

Aquest diumenge es disputarà el segon partit entre aquestes dues selecciones a les 14.30 hores

La selecció masculina de hockey, amb set jugadors terrassencs, ha perdut aquest dissabte per 2 a 1 contra Alemanya en el primer dels dos partits que aquests dos equips disputen aquest cap de setmana corresponents a la FIH Pro Leage i que es disputen a la ciutat de Moenchengladbach.

El conjunt alemany s’ha avançat en el marcador en el primer minut de joc. Ha estat en la primera acció de penal córner de partit que ha resolt de forma satisfactòria Gonzalo Peillat. Espanya ha reaccionat a aquest contratemps i ha pogut empatar en una acció posterior de penal que no ha transformat. El porter espanyol Mario Garin també ha estat providencial posteriorment, evitant el segon gol dels alemanys.

El segon quart no ha estat massa productiu pel que fa a ocasions de gol i s’ha arribat al descans amb el mínim avantatge dels alemanys al marcador. En el minut 35 ha arribat el segon gol del partit per la selecció d’Alemanya. L’ha anotat Niklas Wellen en un llançament creuat que ha acabat al fons de la porteria espanyola. La defensa local ha estat mot segura, controlant els intents de reacció de la selecció dirigida per Max Caldas. Però en el tram final Ricardo Sánchez ha reduït distàncies i ha fet el 2 a 1 que ha acabat sent definitiu.