L’Atlètic bat 2-1 el Jolaseta i l’Egara 2-4 al camp del Júnior

L’Egara ha sumat la sisena victòria i és a només 3 punts de la zona de “play-off”

Pol Cabré-Verdiell, en una de les moltes aproximacions a l'àrea de l'Atlètic / Lluís Clotet

Jornada molt positiva per als dos conjunts terrassencs de la Divisió d’Honor masculina de hockey. L’Atlètic ha patit de valent pet imposar-se al cuer, el Jolaseta basc, a Can Salas, mentre que el Club Egara ha assolit un triomf vital per 2 a 4 a Sant Cugat davant del Júnior.

El triomf del Club Egara li ha permès retallar dos punts amb relació al FC Barcelona, que ha empatat a dos davant del Sardinero. El Polo ha guanyat per 3 a 0 el Tenis de Santander, mentre que el Club de Campo ha derrotat per 3 a 0 el Complutense al derbi madrileny.

El Polo continua líder amb 32 punts, per 31 de l’Atlètic, 27 del Club de Campo i 24 del FC Barcelona. El Club Egara és cinquè a tres punts del Barça. Queden cinc jornades per acabar la lliga i els del Pla del Bon Aire es troben a un sol partit de distància de la zona de “play-off”.

A Can Salas, Pepe Cunill ha obert el marcador al minut 2. El que semblava una golejada ha acabat amb un triomf per la mínima. Al minut 56, Jan-Arend de Nooij ha empatat de penal-córner. I al penúltim minut, Quim Malgosa ha fet el 2 a 1 definitiu en desviar un tir de penal-córner de Pau Cunill.

A Sant Cugat, Marc Recasens de penal i Xavi Bigatà han situat 0-2 els de Ramon Sala. Pablo Espino ha retallat distàncies pel Júnior i un altre penal de Recasens ha dut el matx al descans amb 1-3. A la represa, Oriol Bozal ha fet el 2 a 3 de penal al minut 43. I al 46, Gerard Clapés ha anotat el gol definitiu.