Esports

Rivals complicats a casa per al CD Terrassa i el Club Egara a la lliga femenina

A sis jornades per arribar al final de la lliga, les opcions de jugar el “play-off” són més que remotes

Els dos conjunts terrassencs es juguen molt poc / LLUÍS CLOTET

Els dos representants femenins de la lliga de Divisió d’Honor femenina tenen pràcticament descartades les seves opcions d’accedir a la “final four”. El CD Terrassa és sisè a 9 punts de la quarta posició, mentre que el Club Egara ocupa la setena posició amb un punt menys. Si és que hi ha encara alguna esperança per a ells de donar una sorpresa que seria majúscula, tot passa per guanyar aquest cap de setmana a casa, ja que, a més, s’enfronten a equips que tenen per davant a la taula classificatòria.

Avui a les 17 hores, el CD Terrassa que entrena Néstor Llobet rebrà el quart classificat, un Júnior que el va golejar per 6 a 1 a la primera volta a Sant Cugat. El conjunt que entrena el terrassenc Marcel Malgosa és el clar favorit en un duel que Llobet es pren com una nova oportunitat per seguir creixent. “Podríem dir que el partit d’aquest dissabte és per a nosaltres la darrera oportunitat d’agafar el tren, però si som realistes hem de reconèixer que entrar al “play off” és complicadíssim. El que més m’interessa és que l’equip segueixi creixent i demostri que és capaç de plantar-li cara a qualsevol rival”, comenta.

El Club Egara d’Albert Massaguer s’enfrontarà demà a les 12.30 hores un Taburiente que és cinquè amb 18 punts, a quatre de distància de la quarta posició.

To Top