Inesperada derrota de l’Handbol Terrassa a la pista del Palautordera

Els de Magí Serra guanyaven per 30 a 31 quan faltaven 32 segons

Christian Malmagro, en una acció davant del Palautordera

L’Handbol Terrassa va deixar escapar dos punts importantíssims a la pista del penúltim classificat, el Club Handbol Palautordera, on va perdre per 32 gols a 31. El conjunt que prepara Magí Serra semblava tenir el matx perfectament controlat, però va acabar perdent de manera inexplicable al tram final de l’encontre. Al minut 25 manava per sis gols de diferència (10-16) i es mostrava superior al seu rival, tant en defensa com en atac. Es va arribar al descans amb un prometedor marcador de 14 a 18.

A la represa, els terrassencs van continuar anant per davant en el marcador. Quan faltaven deu minuts guanyaven de 4 (24-28) i semblaven tenir el matx gairebé decidit. Però els amfitrions van reaccionar i van signar un parcial de 3 a 0 que va agafar per sorpresa l’Handbol Terrassa (27-28 al minut 25). Christian Malmagro, que va fer 6 gols per 7 d’Arnau Quintana, va fer el 27 a 29. Tot semblava tornar a la normalitat quan el Palautordera va empatar a 29. Cristian Serrano va fer el 29 a 30 quan faltaven dos minuts. I quan restaven només 32 segons, una diana del porter Aleksandar Pejcinovic va fer el 30 a 31. Se’l va aturar el rellotge als terrassencs i dues dianes de Pol Tomàs i Pol Anfruns van voltejar el marcador fins al 32 a 31 definitiu per als locals.

L’Handbol Terrassa ocupa actualment la dotzena posició amb 15 punts, a quatre de distància de les posicions de descens. Acumula un balanç de 7 victòries, 1 sol empat i 14 derrotes. El Palautordera ha sumat la cinquena derrota de la temporada i ha arribat als 10 punts.