L’Egara s’exhibeix davant del Barça (5-2) i l’Atlètic perd el lideratge al camp del Polo (2-1)

Els de Ramon Sala s’han situat a només 5 punts de la zona de “play-off”

Els jugadors del Club Egara, celebrant un dels seus cinc gols / ARNAU ALCALÀ

El Club Egara ha tornat. En el duel clau de la dotzena jornada s’ha imposat aquest diumenge per 5 a 2 davant d’un FC Barcelona que és quart i marca la darrera posició que dona dret a jugar el “play-off” pel títol. A l’Eduardo Dualde, l’Atlètic ha caigut per 2 a 1 davant del Polo i li ha cedit el lideratge.

L’Egara-Barça ha estat tota una exhibició pels de Ramon Sala. Abans de la mitja hora de joc, els amfitrions manaven per 3 a 0 gràcies als gols de Xavi Gispert d’stroke, Marc Recasens de penal i Jan Clapés.

A la represa, els de Pol Garrido han retallat distàncies amb un gol de penal d’Andreas Rafí, però en el següent atac, Xavier Aguilar ha fet el 4 a 1. El lateral Àlex Gil ha marcat el 5 a 1 de penal al minut 63, però al 68, Sergi Martínez ha establert el 5 a 2 definitiu. A la primera volta, els del Pla del Bon Aire van caure per 3-0 al Pau Negre, de manera que l'”average” particular està empatat (5-5). Caldrà fixar-se en el general (de moment +5 pels blaugrana).

En el duel entre els dos primers, el Polo s’ha posat pet davant gràcies a dos gols del terrassenc Marc Miralles als minuts 13 i 22. Els de Xero Gasol no han pogut retallar distàncies fins que Quim Malgosa ha anotat el 2 a 1 definitiu al minut 46.

Quan falten sis jornades, el Polo lidera la lliga amb 29 punts, per 28 de l’Atlètic. El Club de Campo, que ha golejat aquest diumenge per 0 a 5 al Tenis, és tercer amb 24 punts. El Barça segueix quart amb 23. I l’Egara cinquè, però ara a només 5 punts de la zona de “play-off”.