L’Handbol Terrassa perd 41-25 a la pista del Joventut Mataró

Dijous a les 21 hores, l’Handbol Terrassa rebrà a Can Jofresa el Sant Joan Despí en partit ajornat de la dissetena jornada

No va tenir opcions de victòria l’Handbol Terrassa en el matx de la vintena jornada a la pista del Joventut Mataró, un rival directe. El conjunt que prepara Magí Serra va perdre per un escandalós marcador de 16 gols de diferència (41-25) en un matx en el qual va anar sempre per darrere. Els maresmencs van anar sempre per davant en el marcador. Al quart d’hora de joc manaven ja per 10 a 5 i es va arribar al descans amb un desavantatge de sis gols per als terrassencs (18-12). Lluny de reaccionar, els de Magí Serra van signar una molt mala segona meitat, en la qual van encaixar un parcial de 23 a 13). A mesura que avançaven els minuts, el domini del Joventut Mataró era més aclaparador.Al minut 45, els amfitrions manaven per deu gols de diferència (28-18). Tot i que ho va intentar, el conjunt que entrena Magí Serra no va ser capaç de redreçar la situació i va acabar perdent per 41 a 25.

Els egarencs, dotzens amb 13 punts, rebran dijous a les 21 hores el setè, el Sant Joan Despí, en partit ajornat de la dissetena jornada. El conjunt egarenc necessita sumar els dos punts davant de la seva afició per escapar d’unes posicions de descens que tneen cada vegada més a prop. L’equip acumula només 6 victòries, 1 empat i 12 derrotes. Li queden encara 11 partits per disputar.