Esports

Irache Torres, tercera amb Catalunya al Campionat d’Espanya de natació adaptada Edat Escolar

La nedadora local ha contribuit també al segon lloc de la selecció catalana en la categoria de natació inclusiva

Irache Torres, segona per la dreta a la fila superior

La nedadora de l’equip de natació adaptada del CN Terrassa Irache Torres va classificar-se tercera amb la selecció catalana en el Campionat d’Espanya de natació adaptada Edat Escolar CSD que es va celebrar a la piscina municipal José Eduardo Hernández de Torre del Mar (Màlaga). El combinat català va sumar 182 punts, a només un del País Valencià, que va ser segon amb 183. La victòria va correspondre a Andalusia amb 232.

La cita va coincidir amb el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes aleví, de manera que es va establir una classificació en categoria natació inclusiva, que també va encapçalar Andalusia amb 722 punts. Catalunya va finalitzar segona amb 678, mentre que el tercer lloc va recaure en el País Valencià amb 580. La delegació catalana va comptar amb un segon representant del club, l’entrenador Jordi Bosch, com a tècnic de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

Torres va disputar tres proves individuals en aquesta màxima cita estatal. Va finalitzar tercera en els 50 metres braça amb una marca d’1’13″73; setena en els 100 lliure amb un registre de 2’09″96; i desena en els 50 lliure amb un crono de 57″14.

To Top