Valuós triomf de l’Handbol Terrassa per 26-27 a Banyoles en partit ajornat

Christian Malmagro va voltejar el marcador al darrer minut d’aquest matx ajornat

L'eufòria es va desfermar al vestidor del pavelló de Banyoles després del matx

Punt final a una pèssima ratxa de quatre derrotes consecutives. L’Handbol Terrassa es va imposar dijous al vespre per 26 gols a 27 a la pista de l’Handbol Banyoles, onzè classificat. Gràcies a aquest importantíssim triomf, el conjunt que prepara Magí Serra s’ha situat en la dotzena posició amb 13 punts i ha aconseguit escapar de les posicions de descens. Els dos propers partits seran vitals per als terrassencs en la seva lluita d’assegurar-se la permanència. Diumenge a les 18 hores visitaran un rival directe, un Joventut Mataró  que té 16 punts, mentre que dijous a les 21 hores al pavelló de Can Jofresa recuperaran el duel ajornat de la dissetena jornada davant del setè classificat, l’Handbol Sant Joan Despí.

A Banyoles, l’Handbol Terrassa va fer un molt bon partit, perfectament comandat per Christian Malmagro, que va anotar vuit dianes i va resultar decisiu en el tram final del partit. Els terrassencs van començar forts, tant en defensa com en atac, i es van posar per davant amb avantatges de tres gols. Al descans manaven per 12 a 14. Els del Pla de l’Estany, però, van reaccionar a la represa i li van donar la volta a l’electrònic (22-19 al minut 45). Es va arribar a un final ajustat, però aquesta vegada la moneda va tombar-se del cantó dels de Serra. Faltaven dos minuts i el Banyoles guanyava per 26 a 25. Va aparèixer llavors Malmagro, que va empatar faltant un minut i va fer el gol de la victòria sobre la botzina.