Quarta derrota consecutiva de l’Handbol Terrassa

Els de Magí Serra van caure per 26 a 33 a Can Jofresa davant de l’Handbol Sant Cugat

L’Handbol Terrassa va caure per set gols de diferència (26-33) al pavelló de Can Jofresa davant de l’Handbol Sant Cugat, quart classificat amb 25 punts. El conjunt que prepara Magí Serra encadena d’aquesta manera la seva quarta derrota consecutiva i ocupa la tretzena posició de la taula classificatòria amb només 11 punts i un balanç de 5 victòries, 1 empat i 11 derrotes.  Està empatat a punts amb el Sant Esteve Sesrovires. De totes maneres, els terrassencs tenen dos partits pendents. Si aconsegueixen sumar aquests quatre punts  s’escaparan de la zona de descens de manera momentània. Dijous a les 21 hores visitaran l’onzè classificat, l’Handbol Banyoles, mentre que el dijous 3 de març a la mateixa hora jugaran al pavelló de Can Jofresa al vuitè, l’Handbol Sant Joan Despí.

En el duel de la dinovena jornada de la lliga de Primera Nacional, els de Magí Serra van anar sempre per darrere en el marcador. Als cinc minuts, el partit estava empatat a tres gols, però conforme avançaven els minuts, els santcugatencs anaven agafant avantatge. Els locals van resistir i al descans perdien només d’un gol (15-16). El seu nivell defensiu va caure en picat a la segona meitat i els visitants ho van aprofitar per anar eixamplant l’avantatge fins a acabar perdent per set gols de diferència (26-33). Diumenge a les 18 hores, els egarencs visitaran un altre rival directe, el Joventut Mataró.