La selecció femenina cau per 0 a 4 en el segon amistós amb Alemanya

Espanyoles i alemanyes disputaran diumenge a les 17.30 hores a Beteró el tercer i darrer amistós de la concentració

La terrassenca Georgina Oliva, a la dreta, durant l'amistós d'aquest dissabte a València

Si dijous Espanya va derrotar per 3 gols a 2 a Alemanya a l’stage que ambdues seleccions femenines de hockey celebren a les instal·lacions valencianes de Beteró, aquesta tarda les alemanyes s’han imposat per 0 a 4. Al minut 7 ha arribat el primer gol visitant i amb aquest 0 a 1 s’ha arribat al descans.

Ja a la represa, segon gols de les alemanyes. I al minut 41, un stroke ha propiciat el tercer. La quarta i definitiva diana ha arribat, de penal-córner, al minut 50. Cinc jugadores terrassenques formen part d’aquesta convocatòria : Georgina Oliva, Júlia Strappato, Clara Ycart, Clara Badia i Marta Segú.

Ambdues seleccions jugaran diumenge a les 17.30 hores el tercer i definitiu amistós abans de viatjar a l’Índia, on el cap de setmana vinent les d’Adrian Lock jugaran els dos següents partits de l’FIH Pro League.