El CN Terrassa s’acomiada de la Copa de la Reina

Les egarenques han caigut amb claredat contra el CN Mataró per 8 a 12

Bea Ortiz, en una acció del partit contra el CN Mataró / Alberto Tallón

El CN Terrassa s’ha acomiadat de la Copa de la Reina de waterpolo, després de perdre aquest divendres contra el CN Mataró en els quarts de final de la competició que es disputa a les instal·lacions del club egarenc a l’Àrea Olímpica. Un clar marcador de 8 a 12 ha deixat fora del torneig a les locals davant d’un dels grans favorits al títol. El CN Terrassa volia jugar la seva quarta final en aquest torneig, malgrat la dificultat del calendari que li havia tocat en sort. Malgrat la igualtat en el primer quart, un parcial de 0 a 6 entre el final del segon quart i el tercer període ha trencat el partit. El conjunt de Xavi Pérez ha estat poc encertat en les accions de superioritat, aprofitant només una de les nou que ha disposat.

El primer quart ha estat magnífic, amb constants alternatives en el marcador. El CN Terrassa ha estat el primer a marcar al mig minut de joc, amb un gol de Ten Broeck. Van de Kraats, la millor jugadora del Mataró, ha empatat en transformar un penal en el minut 2, però novament Ten Broeck ha anotat pel CN Terrassa i ha situat el 2 a 1 en el marcador. Les alternances en el marcador no s’han aturat. Markoch ha tornat a empatar per les mataronines i Judit Panicello ha fet el 3 a 2 en transformar un penal.

El CN Mataró ha respost amb un parcial de0 a 2, amb dos gols de Van de Kraats. Ha empatat amb una gran rematada exterior. I les visitants han obtingut el seu primer avantatge a 1’38” del final del primer quart. Una altra gran rematada de Van de Kraats ha suposat el 3 a 4. Judit Panicello ha contestat amb una altra magnífica rematada exterior per fer l’empat a 4. I a 10 segons del final, Anni Espar ha aprofitat una passada llarga per sosprendre la defensa local i superar Sandra Domene.

El ritme anotador ha baixat en el segon quart. Bea Ortiz ha empatat novament a cinc gols en transformar un penal. Però des d’aquest moment, les egarenques han entrat en un període de sequera anotadora que ha aprofitat el seu rival. Anni Espar ha fet el 5 a 6 de penal. Judith Panicello no ha aprofitat una pena màxima que hagués suposat l’empat i a un segon del descans, Sevenich ha fet el 5 a 7 en una acció en la qual les egarenques han reclamat que la pilota no havia entrat completament.

El tercer període (0-4) ha resultat fatal pels interessos del CN Terrassa, sense solucions en atac i superat per la major claredat d’idees del CN Mataró. Van de Kraats ha marcat el 5 a 8, Markoch el 5 a 9 i Marta Bach el 5 a 10. A 50 segons del final, Clara Cambray ha anotat el 5 a 11 al final del tercer període.

El partit estava quasi decidit en aquests moments. Paula Leitón s’ha estrenat en anotar el 6 a 11. Però Sevenich ha aprofitat una acció de superioritat per marcar el 6 a 12. Sense opcions de guanyar, el CN Terrassa ha marcat el 7 a 12 mitjançant Noelia Cuenda. I el 8 a 12 ha arribat a 2 segons del final en un penal anotat per Bea Ortiz.

El CE Mediterrani serà el rival del CN Mataró a les semifinals. Ha superat en els quarts de final el CN Sant Andreu per un ajustat marcador de 4 a 5. Per l’altra banda del quadre del torneig, el CN Sabadell ha golejat el Sant Feliu per 22 a 4. El seu rival a la semifinal serà el CN Rubí, que ha derrotat el Catalunya per 7 a 11. El partit es jugarà aquest dissabte a les 11.45. A les 13.30 es disputarà la segona semifinal entre el Mediterrani i el CN Mataró.