Esports

Cinc terrassenques en el debut contra els Països Baixos

Georgina Oliva, Júlia Strappato, Marta Segú, Clara Badia i Clara Ycart, a la llista de 18 per al duel de divendres

La selecció espanyola absoluta femenina de hockey debutarà avui davant la primera potència mundial, els Països Baixos, en la seva esperada estrena a l’FIH Pro League, una competició en la qual no havia pogut participar fins ara i que li servirà des d’aquesta edició per poder jugar amb regularitat amb les millors seleccions mundials. Espanya és la sisena del món. Els seus vuit rivals en aquesta Pro League són: Argentina, Bèlgica, Xina, Anglaterra, Alemanya, Índia, Països Baixos i Estats Units.

La selecció d’Adrian Lock porta ja sis dies entrenant-se a València per als dos duels inaugurals davant dels Països Baixos, primera potència mundial. Per abaratir costos, igual que la temporada passada, els dos enfrontaments se celebraran en una mateixa seu. El primer Espanya-Països Baixos es disputarà avui a les 13.30 hores i el segon demà a les 16.30 hores. A la llista de 18 jugadores convocades per al matx d’avui hi ha cinc terrassenques. Es tracta de la capitana Georgina Oliva i Júlia Strappato (Júnior), Clara Ycart (Düsseldorfer), Clara Badia (Mannheimer); i Marta Segú (RC Polo). Completen la convocatòria les 13 jugadores següents: María López, Bea Pérez, Sara Barrios, Laura Barrios, Alejandra Torres-Quevedo i Begoña García (Club de Campo); Ana Calvo i Patricia Álvarez (Sanse Complutense); Melani García, Xantal Giné i Constanza Amundson (RC Polo); Laia Vidosa (Júnior) i Belén Iglesias (GTHGC). Al duel de demà entraran a la llista les quatre restants: Lucía Jiménez (Sanse Complutense); Jana Martínez (Júnior); Florencia Amundson (RC Polo); i Lara Pampín (GTHGC).

Lock intentarà donar minuts a totes les jugadores de cara als propers compromisos. La gran favorita per als dos partits que se celebraran sobre la gespa artificial de Beteró és la selecció dels Països Baixos, gran dominadora del hockey mundial en tota mena de competicions. Espanya, però, intentarà fer un bon paper i no descarta poder puntuar.

En els dos primers partits d’aquest any, la selecció de l’Índia va derrotar aquesta mateixa setmana a la Xina per sengles marcadors d’1 a 7 i 1 a 2 a Muscat (Oman).

To Top