Esports

El CN Mataró, rival del CN Terrassa a la Copa de la Reina

Les egarenques han quedat situades a la part més dura del quadre de la competició

La capitana del CN Terrassa Paula Leitón, ha estat l'encarregada de treure les boles del sorteig / Nebridi Aróztegui

El CN Mataró, segon classificat de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo, serà el rival del CN Terrassa en els quarts de final de la Copa de la Reina que es disputarà de l’11 al 13 de febrer a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. El sorteig s’ha fet aquest dimecres al migdia a la piscina del club egarenc. Les egarenques no han tingut gens de sort en el sorteig, ja que s’hauran d’enfrontar a un dels grans favorits al títol. A més, a la seva part del quadre han quedat quatre dels cinc primers classificats de la lliga. En cas de superar aquesta primera ronda, les egarenques s’enfrontarien en semifinals al guanyador del partit entre el Sant Andreu i el Mediterrani. El partit entre CN Terrassa i CN Mataró es disputarà el divendres dia 11 a les 19.30 hores.

Per l’altra banda del quadre, el CN Sabadell tindrà com a rival el CN Santfeliu en els quarts de final. L’altre partit de quarts serà el que enfrontarà CN Catalunya i CN Rubí. Els guanyadors d’aquestes dues eliminatòries es creuaran a les semifinals.

Xavi Pèrez, entrenador del CN Terrassa, es va queixar de la mala sort de trobar-se el CN Mataró als quarts de final per tercer any consecutiu. “A més, aquesta setmana juguem contra elles a la lliga. Seran dos partits en menys de quinze dies”, lamentava. “Serà un partit difícil, però que el competirem. És la nostra competició, juguem a casa i el disputarem. Volem arribar el més lluny possible i ens toca preparar molt bé el partit. Estic convençut que les podem guanyar.”

La capitana del conjunt egarenc, Paula Leitón, admetia que no havien tingut sort. “Ens ha tocat el quadre més complicat, amb quatre dels cinc primers de la lliga. Però ens hem de centrar en el primer partit. Jugar a casa ens donarà un plus i sempre és un avantatge. Però serà un partit molt complicat.”

El CN Mataró, rival del CN Terrassa a la Copa de la Reina
To Top