Esports

Pol Ballesteros i Jordi Cano no vindran al Terrassa FC

Àlex Fernández ja s’entrena amb normalitat després de donar negatiu

Pol Ballesteros ha estat cedit pel Nàstic al Badalona

El Terrassa FC continua treballant per incorporar un davanter a la seva plantilla. La secretaria tècnica del club va explicar ahir que s’està treballant amb quatre o cinc opcions. Han quedat descartades dues de les que la setmana passada semblaven tenir més força. Es tracta de Pol Ballesteros i Jordi Cano. El primer ha estat cedit pel Nàstic de Tarragona al CF Badalona, mentre que el segon ha fitxat pel filial del Huesca, rival del Terrassa a la Segona Divisió RFEF. Es manté viva l’opció d’incorporaar el davanter de 26 anys Sanku, que s’ha desvinculat del Lleida Esportiu.
La plantilla terrassista continua entrenant-se diàriament de cara al partit de diumenge a les 12 hores al camp de la Sociedad Deportiva Ejea, en el que serà el darrer partit de la primera volta.

Àlex Fernández ja s’entrena

D’altra banda, el capità Àlex Fernández va donar negatiu en el control que se li va fer dimarts i ha completat ja dos entrenaments a les ordres del tècnic Jordi López. S’està pendent de fer-li una PCR al davanter japonès Akito, que es podria reincorporar també als entrenaments avui mateix si dona negatiu. Al porter Juanvi i al delegat, Àngel González, se’ls farà una prova demà. Tots dos continuen en bon estat de salut. Cap altre futboliste de la plantilla ha donat positiu per Covid.

To Top