EN DIRECTE | Final del partit. Copa de la Reina. Club Egara, 4 – Real Sociedad, 2

La competició es disputa de divendres a diumenge al RC Polo de Barcelona

El Club Egara busca un lloc a les semifinals / Nebridi Aróztegui

Club Egara i Real Sociedad s’han enfrontat aquest divendres als quarts de final de la Copa de la Reina de hockey que es disputa al RC Polo de Barcelona. Les del Pla del Bon Aire guanyen una plaça a les semifinals. Ho hem explicat en directe.

FINAL DEL PARTIT. CLUB EGARA, 4 – REAL SOCIEDAD, 2

Minut 17. El quart gol de l’Egara!!!. Marca Willig de penal contra una Real Societat sense portera.

Minut 15. Segon gol de la Real. Marta Laura Gárate de penal córner. L’Egara amb una jugadora menys.

Minut 14. Primer gol de la Real Sociedad. Xut de Antoñana, toca Ruggieri i Mariona Girabent no pot rebutjar. L’Egara guanya 3 a 1

Minut 13. Recta final del partit. El Club Egara manté el 3 a 0.

Minut 10. Segon penal favorable a la Real. Xuta Lucía Casado i rebutja la bona defensa de l’Egara.

Minut 9. Espectacular acció individual de Maria Tost i rematada fora.

Minut 8. Primer penal per a la Real. Xuta Maider Altuna i bona intervenció deMariona Girabent.

Minut 7. No hi ha ocasions de gol. El Club Egara gestiona l’escenari a la perfecció.

Minut 4. La Real Sociedad intenta reaccionar, però sense generar perill. Ben situat l’Egara.

12.10 Comença el darrer quart del partit. El Club Egara a un pas de les semifinals

FINAL DEL TERCER QUART. CLUB EGARA, 3 – REAL SOCIEDAD, 0

Minut 17. El tercer del Club Egara!!!! Gran acció personal de Berta Bonastre que culmina Laura Real a 36 segons del final d’aquest quart.

Minut 13. Arribada amb perill del conjunt de Sant Sebastià. La centrada a l’àrea no l’encerta a rematar Darnay.

Minut 10. Tercer penal córner favorable al Club Egara. El xuta Sophia Willig i rebutja la portera Delphine. Segueix el 2 a 0.

Minut 8. Sense canvis en el marcador i en el partit. L’Egara guanya 2 a 0

Minut 4. La Real Sociedad puja la línia de pressió. Però el Club Egara manté una bona organització de joc.

11.50. Comença el tercer quart. Domina el Club Egara, més a prop de les semifinals.

CLUB EGARA, 2 – REAL SOCIEDAD, 0

DESCANS. Final del segon quart amb avantatge del Club Egara per 2 a 0. Domini de les egarenques, que s’han mostrat superiors al seu rival

Minut 15. Targeta verda a Maider Altuna, de la Real Sociedad.

Minut 12 Bona gestió de partit del Club Egara, que no dona opcions ofensives al seu rival.

Minut 6 .Gooooollll!!! del Club Egara, el segon del partit. Segon penal córner de les del Pla del Bon Aire i Berta Bonastre aprofita el rebuig de la portera per marcar el  2 a 0

Minut 2. Primer penal córner favorable al Club Egara, que no és transformat

Comença el segon quart. Guanya el Club Egara 1-0

CLUB EGARA, 1 – REAL SOCIEDAD, 0

FINAL DEL PRIMER QUART. 1-0 El Club Egara domina en el marcador al final del primer període. Bona posada en escena de les del Pla del Bon Aire, que han dominat el joc.

Minut 14. Acció ofensiva del Club Egara, amb un intent de desviament de Carola Salvatella que no troba porteria.

Minut 13. El partit s’equilibra. la Real Sociedad guanya metres i temps de joc.

Minut 10. Primera arribada amb perill de la Real Sociedad. Bola a l’àrea que Giuliana Sofia no pot controlar davant la bona acció de la portera de l’Egara

Minut 7. Es mantè el domini inicial del Club Egara davant una Real Sociedad molt tancada que dona metres i temps de posessió al conjunt del Pla del Bon Aire. Carola Salvatella no pot finalitzar una bona acció dins l’àrea

Minut 3. 1-0. Gooooolll!! del Club Egara. Xut de Berta Muñoz al travesser i Marta Llobet recull la bola rebotada per marcar el primer gol del partit. Bona sortida de les egarenques