Valuós triomf de l’Handbol Terrassa davant del Palautordera

Els locals van anar per darrere durant tota la primera part, però van reaccionar

El lateral Christian Malmagro, efectuant un llançament a porteria / NEBRIDI AR´´OZTEGUI

En partit corresponent a la setena jornada de Primera Nacional, l’Handbol Terrassa va sumar una victòria tant treballada com necessària davant la visita del Palautordera al pavelló de Can Jofresa. En un matx en el qual va anar per darrere en el marcador a la primera meitat i durant bona part de la segona, el conjunt que prepara Magí Serra va saber-se recuperar al minut 10 del segon període i van apuntar-se la seva tercera victòria de la temporada. Es tracta d’un triomf molt important davant d’un rival directe.

Amb un balanç de tres victòries i quatre derrotes, els terrassencs ocupen l’onzena posició de la classificació amb els mateixos sis punts que el desè classificat, el Poblenou. Aquest diumenge a les 13 hores, els egarencs visitaran la pista del cuer, un CA Sabadell Handbol que ha perdut els set partits que ha disputat.

Per darrere al primer temps
Només s’havien disputat 39 segons quan el Palautordera es va posar per davant al marcador gràcies a un gol de Biel Fernández. Dos minuts després, Oriol Vivas, autor de cinc dianes, va fer el 0 a 2. No va ser fins als cinc minuts que els terrassencs van anotar, per mediació d’un Christian Malmagro que va tornar a ser el màxim anotador del matx amb un total de sis dianes. L’avantatge dels visitants es va estabilitzar en dos gols. Al minut 18, els amfitrions van signar un parcial de 3 a 0 i es van situar 6 a 5 per davant. Però el conjunt visitant li va donar la volta al marcador aprofitant certa relaxació defensiva dels locals. Quan faltaven tres minuts per al descans manava per 8 a 10. Es va arribar al descans amb dos gols de desavantatge (9-11).

Als cinc minuts de la represa, el Palautordera era tres gols per davant (11-14). Però un parcial de 8 a 2 va posar els egarencs per davant al minut 43. El duel es va tornar a igualar (22-22 faltant vuit minuts), però un altre parcial de 7 a 3 va fer que els terrassencs s’adjudiquessin la victòria definitiva.