Derrota del CD Terrassa i triomf de l’Egara a la lliga femenina de hockey

El Club de Campo segueix líder amb dos punts més que el Polo

El CD Terrassa ha caigut per 0 a 2 a Les Pedritxes davant del campió / LLUÍS CLOTET

L’avantpenúltima jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina de hockey ha deparat una derrota per 0 a 2 del CD Terrassa davant del líder i vigent campió de lliga, el Club de Campo. Lucía Abajo ha obert el marcador al minut 16 i María López ha establert el definitiu 0 a 2 als darrers segons del segon temps. El marcador ja no es mouria més.

El Club Egara, per la seva banda, ha batut per 0 gols a 4 el FC Barcelona al Pau Negre. Berta Bonastre ha anotat dos gols, al minut 4 de penal-córner i al 66 de jugada. Carola Salvatella i Anna Gispert han completat la golejada davant del cuer.

Les del Pla del Bon Aire, que diumenge rebran el Complutense en la penúltima jornada, són sisenes amb 10 punts. El CD Terrassa, que visitarà el Taburiente, és vuitè amb sis.