L’Handbol Terrassa frega la sorpresa a la pista del líder

Sant Cugat va viure un matx molt equilibrat

Magí Serra, donant instruccions als seus jugadors / LLUÍS CLOTET

Gran partit de l’Handbol Terrassa Venfilter a la pista del líder, un Handbol Sant Cugat que ha guanyat els quatre partits que ha disputat. El conjunt que prepara Magí Serra va signar una excel·lent primera meitat (12-12), però els santcugatencs van imposar la seva superioritat en una segona meitat també força equilibrada. L’esquerrà Christian Malmagro va ser el màxim anotador del matx amb set dianes. Després d’aquesta tercera derrota en quatre jornades, el conjunt egarenc s’ha situat en la dotzena posició amb els mateixos dos punts que tenen el Sant Esteve Sesrovires, el Sant Martí Adrianenc i el Palautordera. Els santcugatencs, per la seva banda, lideren la classificació amb els mateixos vuit punts que La Roca i Sant Joan Despí.

Igualtat màxima

La primera meitat va ser tot un estira-i-arronsa. Christian Malmagro va anotar l’11 a 12 quan faltaven tres minuts per al descans, però el local Pol Navarro va empatar a 12 gols quan quedaven només 11 segons. La igualtat es va mantenir a la segona meitat. Al minut 42, el partit estava empatat a 17 gols. Però un parcial de 3 a 0 per als santcugatencs els va permetre començar a obrir una escletxa al marcador (20-17 al minut 45).

Quan faltaven deu minuts, dos gols d’Arnau Quintana van situar els terrassencs només un gol per sota (23-22). Quedaven tres minuts i els de Serra seguien perdent d’un (26-25) gràcies a una diana de Javier Guil. A tres minuts del final va arribar el 27 a 25 i en el següent atac, Joel Navarro va establir un 27 a 26 que va resultar definitiu. Tot i la derrota, la qualitat del líder va fer que els de Magí Serra marxessin amb bones sensacions.