Jornada negativa a la lliga femenina de hockey

Empat del Club Egara amb el Sardinero i derrota per golejada del CD Terrassa

Els atacs del Club Egara no han trobat la recompensa del gol / Lluís Clotet

Ni Club Egara ni CD Terrassa han obtingut la victòria en la jornada d’aquest cap de setmana en la Divisió d’Honor femenina de hockey. Mentre el conjunt del Pla del Bon Aire només ha pogut empatar a casa contra el Sardinero a zero gols, el CD Terrassa ha sofert una dolorosa derrota per 7 a 0 al camp del Polo.

El Club Egara tenia una bona oportunitat al Pla del Bon Aire per sumar tres punts que l’acostessin a la zona de “play off”. Però el Sardinero ha tret partit de la seva solidesa en defensa per sumar un punt a la classificació. El partit ha estat equilibrat i de poques ocasions de gol. Les locals han accentuat el seu domini en el darrer quart, però sense efectivitat en atac.

Molt dura ha estat la derrota del CD Terrassa per 7 a 0 al camp del Polo. El conjunt de les Pedritxes ja havia sortit golejat del seu darrer desplaçament, situació que s’ha tornat a repetir contra un Polo situat en la segona posició del campionat. El partit ha arribat al descans amb un marcador de 3 a 0.