Esports

Cristian Malmagro, fitxatge estrella de l’Handbol Terrassa

El lateral de 38 anys es va penjar el bronze als Jocs Olímpics de Pequín 2008

Cristian Malmagro (38 anys) va ser presentat ahir al pavelló de Can Jofresa / alberto tallón

Ha arribat la cirereta del pastís. L’Handbol Terrassa ha presentat aquest vespre el seu fitxatge estrella de cara a la temporada 2021-22. Es tracta de l’exinternacional espanyol Cristian Malmagro, un lateral dret de 38 anys que va penjar-se la medalla de bronze amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics de Pequín 2008. Aquest experimentat jugador esquerrà lluirà el número 19 a l’esquena. Ve a cobrir la posició de lateral dret del primer equip terrassenc, una posició que estava vacant des de la temporada passada. Pot jugar també de central i d’extrem dret. Nascut a Granollers, Malmagro medeix 1,91 metres i pesa 87 quilos.

A banda d’haver estat internacional amb Espanya, Malmagro ha jugat a la màxima categoria de l’handbol espanyol, l’Asobal, i ha militat també a les primeres categories de França i Dinamarca. Ha jugat al Balonmano Granollers i al Portland San Antonio de Pamplona, on l’any 2008 es va proclamar millor jugador de la temporada. El darrer equip de l’Asobal amb el qual va jugar va ser el Naturhouse La Rioja. Quan era el tercer màxim golejador de la Champions li va arribar una oferta per anar a jugar a l’Arabia Saudita, on es va trencar els lligaments creuats del genoll. Va estar set mesos aturat i després ja es va retirar professionalment.

Les darreres temporades ha estat jugant en equips catalans de categories inferiors per tal de mantenir-se el seu vincle amb l’esport de l’handbol. Ara aportarà la seva experiència a l’Handbol Terrassa. El jugador compta amb un patrocinador exclusiu, l’empresa energètica Grupo Nieves.

L’internacional va estar a punt d’arribar a Terrassa la temporada passada, però va acabar ajudant al Les Franqueses”, club del que procedeix. “Intentaré ajudar tant a l’equip com als jugadors joves en tot el que pugui. El nostre objectiu ha de ser mantenir-nos amb comoditat”, assegura el jugador de Granollers.

To Top