Esports

El San Cristóbal s’estrena diumenge a casa amb el Peralada

El central Jairo Bueno serà baixa i Álex Poves dubte

Els futbolistes del CP San Cristóbal, saltant a la gespa / LLUÍS CLOTET

Sumar la segona victòria en dos partits és el gran repte per al San Cristóbal en aquesta segona jornada de la lliga de Tercera RFEF. Després de debutar guanyant per la mínima a Granollers, el conjunt que prepara Oliver Ballabriga s’estrenarà diumenge a les 12 hores al camp municipal de Ca n’Anglada contra el CF Peralada, un rival que també va militar la temporada passada a la Tercera Divisió i que es va salvar acabant segon a la fase de permanència.

Els parroquials afronten el matx de demà amb una única baixa confirmada. Es tracta del defensa central Jairo Bueno, que no s’ha recuperat encara d’un petit trencament al quàdriceps. Encara nota molèsties i no arribarà al temps per jugar davant del conjunt de l’Alt Empordà. Debutarà el també central Max Llovera, que estava concentrat amb la selecció andorrana. Álex Poves serà dubte fins al darrer moment. Es recupera positivament d’una inflamació al genoll, que no té gravetat.

Un rival compacte
Oliver Ballabriga, entrenador del San Cristóbal, destaca la importància de començar amb bon peu a casa i sumar tres punts més. “Tot just estem començant, però sumar dues victòries en els dos primers partits estaria molt bé”, assenyala.

Pel que fa al Peralada, el preparador egarenc comenta: “Tenen un equip molt compacte, amb una bona barreja de veterania i joventut. Juguen bé i són força perillosos. No ens ho posaran gens senzill”, explica. Els empordanesos s’han reforçat de forma notable de cara a aquest curs. A la seva plantilla destaca la presència del porter David Aroca, que va arribar a jugar a Segona amb el Real Zaragoza, així com del mitjapunta Richi.

D’altra banda, el central francès Adrien segueix entrenant-se amb el grup, tot i que encara no se li ha tramitat la fitxa. Ballabriga confia que es pugui fer oficial ben aviat la seva incorporació.

To Top