Esports

L’Handbol Terrassa presenta un ambiciós projecte esportiu

Mantenir l’equip masculí i pujar el femení són els objectius

L’entrenador del conjunt masculí Magí Serra, el president Toni Alsina i el tècnic del femení Toni Puntos / ALBERTO TALLÓ

Consolidar-se com a club i continuar creixent és l’objectiu que s’ha fixat el Club Handbol Terrassa, una entitat que enguany compleix 68 anys. El president del club, Toni Alsina, va presentar els seus projectes de futur en roda de premsa a l’Hotel Don Cándido, en un acte en el qual estava acompanyat pels entrenadors dels dos primers equips de l’entitat: el tècnic del conjunt femení, Magí Serra, i el del femení, Toni Puntos. El club ha experimentat un important creixement tant esportiu com social en els darrers anys i vol seguir transitant per aquesta línia de creixement.

Disposa actualment de 18 equips (9 de masculins, 6 de femenins i tres de mixtes). Els seus dos primers equips es troben en plena pretemporada per tal d’afrontar, amb diferents objectius, l’exercici 2021-2022. El conjunt masculí, entrenat pel cardedeuenc Magí Serra, debutarà a la lliga del grup “D” de la Primera Divisió Estatal el dissabte 25 d’aquest mes de setembre a les 17.45 hores davant del La Salle Montcada.

L’objectiu del conjunt masculí és mantenir-se per segona temporada consecutiva a la tercera categoria de l’handbol espanyol. Després d’haver assolit dos ascensos en pocs anys, l’Handbol Terrassa té clar que no es pot permetre cap pas enrere i que ha d’assolir la permanència el més aviat possible.

Per la seva banda, el primer equip femení de la casa, entrenat enguany per Toni Puntos, milita al grup “B” de la Primera Catalana. S’ha fixat com a objectiu ascendir a la Lliga Catalana, quelcom que no serà gens senzill. S’estrenarà a casa davant del CH Cerdanyola.

To Top