Esports

Antoni Alsina, nou president de l’Handbol Terrassa

Substitueix al capdavant de l’entitat egarenca Ricard Guardeño

Antoni Alsina, a la dreta, amb la seva junta directiva

Antoni Alsina és el nou president de l’Handbol Terrassa en substitució de Ricard Guardeño. El relleu es va aprovar en el transcurs de la darrera assamblea de socis de l’entitat egarenca. L’anterior president va presentar la seva renúncia a la darrera reunió de la junta directiva, al·legant motius personals i laborals per no poder continuar desenvolupant aquesta responsabilitat. Alsina és el membre més antic de l’equip directiu actual i ja havia format part de la junta de l’anterior president, Pedro Alagón. Amb Guardeño va ocupar la secretaría i la coordinació de la promoció de l’handbol a les escoles amb el Consell esportiu, a més de les relacions institucionals. També és el representant del club en el Consell Municipal de l’Esport.

Ricard Guardeño ha deixat en marxa el projecte esportiu de la pròxima temporada, especialment pel que fa al primer equip. No es faran canvis a la línia de treball, després de recuperar Magí Serra com a primer entrenador.

En el decurs de l’assamblea també es va presentar Miquel Benítez com a director esportiu de l’entitat. Amb aquesta incorporació es vol consolidar una estructura que permeti millorar i seguir creixent esportivament l’entitat egarenca. L’objectiu és situar l’Handbol Terrassa entre els millors clubs catalans. Benitez va presentar a l’assamblea una idea de la seva proposta de treball a la base de l’entitat. Es faran itineraris personalitzats per a cada jugador o jugadora per tal que se senti còmode en el seu equip. es fomentarà la formació de nous entrenadors amb jugadors i jugadores de la pedrera, es potenciarà la promoció de l’handbol a les escoles i es desenvoluparà un pla de joves talents que permeti fidelitzar i captar nou talent per al club,.

Balanç de l’any
A l’assamblea també es van aprovar els comptes de la darrera temporada i el pressupost de la pròxima. El club ha tancat un exercici amb moltes dificultats per la pandèmia amb un increment del 16 per cent en el número d’esportistes, passant de 182 a 211.

Pel que fa al balanç esportiu, el club egarenc ha fet un balanç molt positiu, destacant la permanència del sènior masculí i la temporada del cadet femení, tercer de Catalunya i quart d’Espanya.
La junta directiva de l’Handbol Terrassa queda formada per les següents persones: Antoni Alsina, president; Lola Celdrán, vicepresidenta i tresorera; Marta Crua, secretària; i com a volcals: Esther Lorite, Isabel Martínez, Xavi Figueras, Xavi Garcia, David Vallmitjana, Pere Armengol, Toni Rodriguez-Henestrosa, Mariona Huguet i Ricard Guardeño. En total, dotze persones, dels quals set homes i cinc dones. Un equip que el formen pares i mares de jugadors i jugadores de l’entitat egarenca.

Antoni Alsina, nou president de l’Handbol Terrassa
To Top