Esports

Carlos García Cuenca, nou entrenador del CD Terrassa

L’ex del Polo serà el substitut de Ramon Rius

Carlos García Cuenca, dissabte al xalet social del CD Terrassa / JORDI MIRÓ

El CD Terrassa ha fitxat un  entrenador de prestigi de cara a la temporada vinent en substitució del terrassenc Ramon Rius, que no continuarà al capdavant del conjunt masculí del club de les Pedritxes, que ha baixat de categoria i jugarà el proper exercici a la Divisió d’Honor “B”. Rius passarà a ser el segon entrenador.

L’escollit ha estat el tècnic gallec Carlos García Cuenca, fins ara vinculat al CD Giner de los Ríos valencià. Fins fa dos anys, García Cuenca, un dels entrenadors més cotitzats del hockey espanyol, dirigia un RC Polo amb el que va dominar el hockey espanyol amb contundència.

Carlos García Cuenca, que va ser presentat dissabte a les Pedritxes, ha tancat aquesta setmana el seu compromís amb el conjunt egarenc i treballa ja de cara a la temporada vinent. Serà, durant les tres properes temporades, el responsable de l’alta competició del club. Inicialment, l’equi jugarà a la Divisió d’Honor “B”, tot i que si el proper 10 de juliol, l’assemblea general de la Federació Espanyola de Hockey aprovés mantenir la lliga de 12 equips, el CD Terrassa podria mantenir-se a la màxima categoria.

El CD Terrassa de García Cuenca patirà algunes variacions amb relació al de Ramon Rius. Jan Lara ha marxat a jugar a Alemanya, mentre que Oriol Bach i Nani Avellaneda s’han retirat. En les properes setmanes es començarà  configurar la plantilla definitiva per a l’exercici 2021-2022. A les Pedritxes, García Cuenca es retrobarà amb Bernardino Herrera, que va ser el seu entrenador de porters a l’RC Polo i enguany és el director tècnic de la secció de hockey del CD Terrassa.

To Top