Esports

Magí Serra torna a la banqueta de l’Handbol Terrassa

Des de l’esquerra, Magí Serra, Miquel Benítez i Toni Puntos / Alberto Tallón

Magí Serra tornarà a entrenar el primer equip masculí de l’Handbol Terrassa, de Primera Nacional, a qui ja va dirigir a la darrera temporada fins al mes de febrer per marxar a l’handbol italià. Magí Serra va decidir no continuar al Sasari italià malgrat els bons resultats obtinguts i des del primer moment va valorar la possibilitat de reincorporar-se al conjunt egarenc. La seva presentació ha tingut lloc aquest dimarts en un acte en el qual el club egarenc també ha anunciat el fitxatge de Toni Puntos com a entrenador del primer equip femení. Miquel Benítez, director esportiu de l’Handbol Terrassa, ha destacat la qualitat dels dos nous tècnics que han de permetre seguir creixent en el projecte de l’entitat egarenca.

Magí Serra, de 39 anys, és un entrenador amb experiència tant a l’handbol espanyol d’èlilt com a nivell internacional. Equips com Pozoblanco, Villa de Aranda i Cangas a Espanya i  Szese Gyor y al Balmazujváros  a Hongria i  al Kazma de Kuwait han conegut el seu treball. “És un honor tornar a l’Handbol Terrassa”, ha manifestat el nou tècnic. “Tenia ganes de tornar per reforçar un projecte tan ambiciós.”

Per la seva banda, Toni Puntos, de 53 anys, torna a l’Handbol Terrassa, club on ja va dirigir el juvenil masculí. El nou entrenador de la primera plantilla femenina té una llarga experiència en clubs com Martorell, OAR Gràcia, Sant Cugat, Sant Vicenç, Cooperatiova Sant Boi o Castellbisbal, club del que va ser cofundador. “L’objectiu és l’ascens a Lliga Catalana”, ha manifestat en relació a les metes que té amb el conjunt egarenc a Primera Catalana.

To Top