Esports

El Sant Andreu, rival del Terrassa FC al “play off”

El partit es jugarà al Camp Olímpic de Terrassa el pròxim cap de setmana

Carreón a l'esquerra, ha marcat el gol de la victòria / UE Sant Andreu

La UE Sant Andreu serà el rival del Terrassa FC a les semifinals del “play off d’ascens a Segona Divisió RFEF. El conjunt andreuenc, dirigit pel tècnic egarenc Cristian García, s’ha imposat aquest diumenge al camp del Granollers en la primera eliminatòria per 0 a 1. L’ex terrassista Jorge Carreón ha estat el golejador del Sant Andreu en el primer temps. El Granollers ha tingut la possibilitat d’empatar, de penal, en la darrera acció del partit, però el porter Arnau Riera ha aturat el llançament.

El partit entre el Terrassa i el Sant Andreu es jugarà el diumenge al Camp Olímpic. El Terrassa compta amb l’avantatge de jugar al seu estadi i si el partit acaba en empat en el temps reglamentari i en la pròrroga seria el guanyador del partit. Cal recordar que el conjunt de Juanjo García disputa el “play off” malgrat que ja té l’ascens assegurat a Segona RFEF com a tercer classificat de la Lliga, després que el Vilafranca s’hagi quedat sense la possibilitat de pujar per la seva condició de filial del Lleida, que no ha pujat a Primera RFEF.

Per altra banda, aquest diumenge ha finalitzat la lliga de Segona “B” i Espanyol i Prat han aconseguit plaça per jugar la pròxima temporada a Segona Divisió RFEF, el que els converteix en rivals del Terrassa. També ho seran Europa, Lleida i Badalona. La resta del grup serà en funció de la distribució geogràfica a la categoria, que comptarà amb cinc grups de 18 equips. Falta per decidir un equip català més, que sortirà del “play off“.

El Sant Andreu, rival del Terrassa FC al “play off”
To Top