El Línia 22 cau per 4 a 0 a Santander i perd el primer assalt per l’ascens

Les noies de Santi Castelli, obligades a guanyar dissabte i diumenge per pujar

Per pujar necessita guanyar dissabte i diumenge al Martí Colomer

El conjunt femení del Línia 22 va perdre per 4 a 0 a Santander en el primer partit de la promoció d’ascens amb el Sardinero. Les egarenques estan obligades a guanyar els dos següents partits (dissabte a les 16 hores i diumenge a les 13) al Martí Colomer si volen pujar a la màxima categoria del hockey femení espanyol.

Les jugadores que prepara Santi Castelli es van veure clarament superades al camp de La Albericia. Les càntabres van dominar el partit i van deixar clara en el marcador la seva superioritat. Quan faltava un minut per tancar el primer període, Justina Paz va fer l’1 a 0 per a les amfitriones. Al segon quart, Candela Carosso va fer el 2 a 0. I Ornella Queirolo va batre per tercera vegada Helena Algueró, situant el 3 a 0 just abans del descans. No va reaccionar el Línia 22, que va encaixar el 4 a 0 al minut 37 en un gol de Sofía Rogoski.

Aquest dissabte a les 16 hores, l’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer acollirà el segon partit. Les terrassenques estan obligades a guanyar per mantenir vives les seves opcions. Si ho aconsegueixen, diumenge a les 13 hores disputaran, també a casa, el tercer i definitiu partit.