Esports

Terrassa, centre de l’univers hockey

Can Salas acollirà avui les semifinals masculines i femenines i demà les finals

Ha arribat el gran dia. El hockey espanyol tindrà aquest cap de setmana la mirada posada sobre la ciutat de Terrassa, i més concretament sobre el camp Josep Marquès de Can Salas, on els quatre millors equips de la lliga de Divisió d’Honor masculina i femenina lluitaran pel títol. Només 350 privilegiats podran presenciar en directe les semifinals d’avui i les finals de demà. Les entrades es van exhaurir una hora després de posar-se a la venda.
L’Atlètic, tot un especialista a organitzar esdeveniments d’aquestes dimensions, respirarà hockey des de les 10 hores d’avui, quan arrencaran les dues semifinals femenines, fins demà a les 16 hores, quan està previst que s’acabi el lliurament de guardons i medalles als campions de la competició masculina.
La temporada passada, la Covid va obligar a suspendre la lliga abans d’acabar la fase regular i no hi va haver “final-four”. Enguany s’ha pogut recuperar certa normalitat i els aficionats, podran seguir, bé “in situ”, bé a través de Teledeporte o de les diverses plataformes d’streaming, els sis partits finals, els tres masculins i els tres femenins. No hi haurà “village”, però sí servei de bar.
Aquesta gran festa del hockey espanyol aixecarà el teló aquest matí amb la disputa d’unes semifinals femenines sense representació terrassenca. A les 10, el gran favorit i vigent campió, el Club de Campo, buscarà un lloc a la final de demà a les 10.30 davant del Polo de Barcelona, on milita l’egarenca Marta Segú. A continuació, a les 12 del migdia, un Júnior amb cinc jugadores terrassenques (Georgina Oliva, Carlota Petchamé, Júlia Strappato, Marta Grau i Mariona San José) s’enfrontarà al San Pablo Valdeluz, on milita la també davantera terrassenca  Laura Bruguera.

Atlètic i Egara entren en joc
A la tarda entraran en joc els dos conjunts terrassencs, que lluitaran per disputar una final que podria esdevenir la reedició del derbi de l’any 2017, que va tenir lloc també a Can Salas. La igualtat és la tònica dominant d’aquesta “final-four” masculina. Els amfitrions, l’Atlètic, s’enfrontaran a les 14 hores al Polo en la primera semifinal.
Dues hores després, a les 16, el Club Egara, vigent campió de lliga i Copa, intentarà desfer-se del Club de Campo per a classificar-se per a la final de demà a les 14 hores. La ciutat somia amb un derbi per a la final. Atlètic i Egara són favorits i ho intentaran.

Terrassa, centre de l’univers hockey
To Top