Esports

El Línia 22 no es resigna i vol l’ascens

El conjunt terrassenc jugarà la promoció davant del Sardinero al millor de tres partits

Santi Castelli no vol pensar més en el que podria haver estat al Pau Negre contra el Barça. El seu equip en tenia prou amb un empat per assolir un històric ascens a la màxima categoria del hockey femení, però el matx va acabar amb un ajustat 1 a 0 per les blaugranes. El tècnic del Línia 22 fuig de ressentiments per l’acció gens clara que va significar el gol de la derrota i apunta cap a la promoció. Les il·lusions es mantenen intactes.
El tècnic de les egarenques admet que, tal com va anar el partit amb les barcelonines i el resultat final, “et queda un sabor amarg”. Castelli elogia el “grandíssim” partit que van desenvolupar les seves jugadores i lamenta que “vam dominar, vam tenir oportunitats, però la bola no va voler entrar”.
Tot el que se surti dels paràmetres esportius, ho vol desterrar del seu discurs. “Et queda l’espina de l’errada arbitral que et fa quedar fora, però són coses que poden passar a un partit i passa moltes vegades i no s’hi pot fer res”. Castelli, amb tot això, vol deixar clar que el Barça també havia fet els seus mèrits per l’ascens directe i no li vol restar cap mena de mereixement. “No li trec cap mèrit al Barça”, sentència amb rotunditat.
Ara toca la promoció, davant del conjunt càntabre del Sardinero, un històric del hockey que, en els últims anys, ha anat pujant i baixant de la divisió d’Honor. La gran prebenda pel Línia 22 és que, aquesta promoció que s’anomena play out, es disputa al millor de tres partits. El primer es disputa al camp del conjunt de la màxima categoria, i els dos següents, al camp de l’altre equip.

Més experimentat
El que està clar, però, és que les de Santander són un conjunt amb més experiència, no només per les seves jugadores, algunes de les quals han estat internacionals, sinó pel fet que han disputat tota la temporada a la Divisió d’Honor, contra equips d’alt nivell, i el seu rodatge és superior. Tot i això, Castelli detecta entre les seves jugadores “molta il·lusió” davant d’aquest gran repte i està convençut que “ho afrontaran de la millor manera possible”.
L’entrenador del Línia 22 considera que les seves jugadores “estan molt motivades” i volen la revenja esportiva, després de la decepció que van viure al camp del Barça. Castelli té molt clar que “si continuem amb el nivell de joc que estem exhibint, estic convençut que podem pujar”.
El Línia 22 va classificar-se en la tercera posició de la classificació final de la fase regular de Primera Divisió, sumant 27 punts en els setze partits disputats.

El Línia 22 no es resigna i vol l’ascens
To Top